Το NES Classic είναι εδώ. Επίσημα!

33
SHARES
105
VIEWS

Ίσως σας ενδιαφέρουν και αυτά τα άρθρα

Αν μεγάλωσες με το θρυλικό Nintendo NES και θες να ξαναζήσεις τις παλιές στιγμές διασκέδασης, ήδη ξέρεις πως υπάρχει το NES Classic. Αυτό που δεν ξέρεις όμως, είναι πως ήδη είναι διαθέσιμο από σήμερα, όμως σε περιορισμένες ποσότητες!

Advertisements

Πρόκειται για το re-make του κλασσικού NES, με 30 προ-εγκατεστημένα παιχνίδια. Μεταξύ αυτών τα θρυλικά Super Mario Bros, Final Fantasy και Zelda, σε πλήθος διαφορετικών εκδόσεων. 

Ήδη στο εξωτερικό, καταστήματα όπως το Amazon, το Best Buy, το GameStop και το Target διαθέτουν την κονσόλα, όμως σε περιορισμένη ποσότητα. Μάλιστα το Amazon αναμένει τόσο μεγάλη ζήτηση, που απέστειλε ενημερωτικά emails και προτρέπει την συνεχή παρακολούθηση στο website της, αν κάποιος θέλει να την αποκτήσει οπωσδήποτε.

Στη χώρα μας, μερικά από τα καταστήματα που το διαθέτουν δέχονται προ-παραγγελίες (Public, Κωτσόβολος), χωρίς όμως να αναφέρονται λεπτομέρειες για την ημερομηνία παράδοσης στους καταναλωτές. 

«Παρατράγουδα» φυσικά, υπάρχουν ήδη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο για παράδειγμα, όσο στοκ υπάρχει σε καταστήματα πωλείται στη διπλάσια τιμή από την προτεινόμενη. Υπάρχουν φυσικά και οι «gamefreaks», που δε δίστασαν να στηθούν από τα μεσάνυχτα έξω από τα γραφεία της Nintendo στη Νέα Υόρκη, για να αποκτήσουν την κονσόλα.

[via]

Χρήστος Αλεξούδας

Χρήστος Αλεξούδας

Senior News Editor @ TechInGreek.com and Petrolhead!

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recommended.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*By registering into our website, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.