Το iPad θα υποστηρίξει σύντομα το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και κατά το gaming!

Το iPad θα υποστηρίξει σύντομα το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και κατά το gaming! 1

Φυσικά μετά από χρόνια, το iPad της Apple υποστηρίζει τη χρήση εξωτερικού πληκτρολογίου και ποντικού . Ωστόσο, η χρήση αυτών των αξεσουάρ είναι ως επί το πλείστον για γενική χρήση, όπως πληκτρολόγηση εγγράφων, περιήγηση στο web, αποστολή email και ούτω καθεξής, αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει καθώς η Apple θα φέρει υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού στα παιχνίδια για το iPad.

Με την επερχόμενη ενημέρωση iPadOS 14, φαίνεται ότι η Apple θα επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν το ποντίκι και το πληκτρολόγιό τους για να παίξουν παιχνίδια. Συνήθως, τα παιχνίδια στο iPad είτε περιλαμβάνουν τη χρήση χειριστηρίων οθόνης είτε χειριστηρίων παιχνιδιών, οπότε η εισαγωγή υποστήριξης πληκτρολογίου και ποντικιού αναμφίβολα θα ταρακουνήσει λίγο τους πάντες.

Ωστόσο, εδώ θα δοθεί ευθύνη στους προγραμματιστές να προσθέσουν υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι, πράγμα που σημαίνει ότι εάν οι προγραμματιστές επιλέξουν να μην κάνουν τα παιχνίδια τους συμβατά για χρήση πληκτρολογίων και ποντικιών, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να κάνουν οι παίκτες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτό θα επηρεάσει τη σκηνή του gaming, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδια FPS τα οποία ορισμένοι ίσως προτιμούν να χρησιμοποιούν σύνθεση πληκτρολογίου και ποντικιού αντί για χειριστήρια οθόνης.

[via]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Gadgets Με ετικέτα: , ,

Από τον Nagata

Executive News Editor (TiG), technical smartphones/tablets

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments