Η Huawei ανακοίνωσε αρχικά ότι όλα τα κινητά τηλέφωνα Kirin 970 θα πάρουν το EMUI 9.0, αλλά δεν ανέφεραν τίποτα για το υπόλοιπο της σειράς του. Αργότερα, η εταιρεία άρχισε να προσλαμβάνει beta testers για περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της Huawei P10 ναυαρχίδα του 2017. Σήμερα λάβαμε μια άκρη από τη Μαλαισία στο γραμματοκιβώτιό μας, αποκαλύπτοντας ότι ο κατασκευαστής έχει ξεκινήσει ακόμη και σπορά την τελική ενημέρωση σε παγκόσμιες συσκευές διπλής SIM.
Εξαρχής η Huawei είχε δηλώσει πως όλα τα κινητά τηλέφωνα με SoC Kirin 970 θα πάρουν το EMUI 9.0, αλλά δεν ανέφεραν τίποτα για το υπόλοιπο της σειράς του. Αργότερα, η εταιρεία άρχισε να προσλαμβάνει beta testers για περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας Huawei P10 του 2017. Σήμερα από την Μαλαισία έρχεται το μήνυμα πως ο κατασκευαστής έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί την τελική ενημέρωση και στις global συσκευές με δύο κάρτες SIM.
Το στιγμιότυπο οθόνης αποκαλύπτει ότι τα μοντέλα VTR-L29 λαμβάνουν ένα πακέτο των 3,38 GB με τον αριθμό κατασκευής 9.0.1.119. Φέρνουν απλοποιημένο UI, ένα μενού ρυθμίσεων που είναι πιο εύκολο στην πλοήγηση.

Ακόμη, το changelog λέει ότι οι χρόνοι εκκίνησης των εφαρμογών βελτιώθηκαν αλλά δεν υπάρχει η λειτουργία GPU Turbo. Υπάρχουν επίσης νέοι ήχοι ειδοποιήσεων, ήχοι κλήσης που είναι “εμπνευσμένοι από τη φύση”, κ.ά.

Για να λάβετε την ενημέρωση στο Huawei P10 σας, πρέπει να κάνετε κλικ στην ειδοποίηση της ενημέρωσης μόλις φτάσει. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις, κατευθυνθείτε στο μενού ρυθμίσεων και έπειτα στην επιλογή “Σχετικά” για να δείτε αν το πακέτο έχει ήδη φτάσει. Παρόλο που η έκδοση VTR-L29 είναι με δύο slot για SIM’s, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η λήψη του Android Pie στο VTR-L09 με μονό slot SIM.
[via]