Στο πίσω σετ καμερών του Google Pixel 5, ξεχωρίζει ο αισθητήρας Sony IMX363 που φυσικά είδαμε να χρησιμοποιείται και στα Pixel 3 και 4, μόνο που εδώ στερείται του Pixel Neural Core, καθώς προφανώς το Snapdragon 765G έχει αρκετή ισχύ επεξεργασίας για να χειριστεί τους αλγόριθμους Google που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία των φωτογραφικών μηχανών Pixel.
Ακόμα, υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν δεδομένου του παλιού υλικού και της έλλειψης τρίτης κάμερας, δεν υπάρχει κάμερα ζουμ αυτή τη φορά . Το DxOMark έδωσε στο τηλέφωνο μια συνολική βαθμολογία 120, μια βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά η συσκευή έμεινε πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Η βαθμολογία Photo 129 είναι η μέση απόδοση στην πλατφόρμα, με την κάμερα να επαινείται για την παραγωγή φωτογραφιών με ωραία λεπτομέρεια και υφή, ευχάριστα χρώματα και ακριβή αυτόματη εστίαση. Ωστόσο, η απόδοση χαμηλού φωτισμού ήταν καλή αλλά υπάρχει θόρυβος ορατός ακόμη και στις φωτογραφίες της ημέρας.
Το Pixel 5 πήρε 49 πόντους στην δοκιμή ζουμ, κάτω από αυτό που πέτυχε το Pixel 4. Αυτό βλάπτει τη συνολική βαθμολογία φωτογραφιών και δεν συνιστάται η μετάβαση σε μεγέθυνση 2x. Σημειώστε ότι το “τεστ ζουμ” περιλαμβάνει επίσης την υπέρυθρη κάμερα υπερύθρου για κάλυψη ολόκληρου του εύρους ζουμ, αλλά αυτό έχει τα δικά της προβλήματα – δεν είναι τόσο ευρύ όσο ο ανταγωνισμός και ταιριάζει αισθητά λιγότερο στο πλαίσιο.
Στις λήψεις βίντεο, σημειώθηκε βαθμολογία 107 πόντους. Είχαμε αρκετά καλά σχόλια για την απόδοση αυτόματης εστίασης και τη σταθεροποίηση σε βίντεο 4K 30 και 60 fps. Τα βίντεο αποδεικνύονται καλύτερα σε καλό φως από ότι τη νύχτα και ο θόρυβος που μαστίζει τη φωτογραφική μηχανή είναι ορατός και εδώ.
[via]