Από την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχουν τέλος τα πειράγματα της nubia σχετικά με το Red Magic 5S και τώρα η εταιρεία έθεσε τελικά μια ημερομηνία για την ανακοίνωση του – 28 Ιουλίου.
Το Red Magic 5S θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 865+ SoC και θα διαθέτει μνήμη RAM LPDDR5 και ROM UFS 3.1. Το smartphone θα διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ψύξης και ύο σκανδάλες ευαίσθητες στην αφή στους ώμους της συσκευής με ευαισθησία αφής 320Hz που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά.

Η nubia θα κυκλοφορήσει επίσης ένα αξεσουάρ Wind Cooling Magic Box για το Red Magic 5S, το οποίο θα περιλαμβάνει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και θύρα USB-C με υποστήριξη φόρτισης 30W Power Delivery. Αυτό πιθανότατα θα πωληθεί ξεχωριστά και θα γνωρίζουμε την τιμή του την επόμενη Τρίτη.
Όπως το Red Magic 5G, έτσι και το Red Magic 5S αναμένεται να συσκευάσει μια οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και να έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM έως 16 GB. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Red Magic 5S θα πρέπει να εμφανίζονται τις επόμενες ημέρες.
[via]