Τα έγκυρα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, μεταφέρουν την είδηση πως Sony έχει σχεδόν έτοιμο το νέο της flashgip τηλέφωνο όπως θα περίμενε κανείς και πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον διάδοχο του Snapdragon 855 και 855+. Η πρώτη απόδειξη αυτού του SoC προέκυψε στον διακομιστή διανομής υλικολογισμικού της Sony.
Το νέο αυτό SoC έχει έναν αριθμό εσωτερικού μοντέλου SM8250 και πιστεύεται ευρέως ότι αυτό είναι το ίδιο το chipset που κανονικά για το εμπόριο φέρει την επωνυμία Snapdragon 865. Υπάρχει επίσης φήμη ότι το chip θα βγει σε δύο παραλλαγές – με ενσωματωμένο μόντεμ 5G όπως ξεκίνησε το Kirin 990 και μία παραλλαγή με συνδεσιμότητα 4G.

Θα ήταν λογικό για την Qualcomm να προσφέρει και τα δύο μοντέλα, καθώς το 5G είναι ακόμα καινούργια τεχνολογία και δεν θέλουν όλοι να πληρώσουν επιπλέον για να είναι πρώτοι που θα επωφεληθούν από αυτή την συνδεσιμότητα. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η Sony θα προσφέρει το μελλοντικό της μοντέλο με τις δύο επιλογές, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα το κάνει.
[via]