Στην γραμμή ειδοποιήσεων στην οθόνη του Pocophone F1, κάποιοι ήδη θα έχετε βρει μια νέα ενημέρωση και μόλις θελήσετε να την εγκαταστήσετε θα δείτε πως το αρχείο αγγίζει τα 515MB και φέρει το MIUI 10.3.4, με το security patch του Μαρτίου 2019. Αυτό, ωστόσο, είναι το λιγότερο ενδιαφέρον μέρος αυτής της ενημέρωσης, καθώς υπάρχει η πολυαναμενόμενη υποστήριξη του Widevine L1 και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο HD σε υπηρεσίες όπως το Netflix. Κάλλιο αργά παρά ποτέ….!

Στη συνέχεια, η Xiaomi έφερε το Game Turbo στο Pocophone F1, όπως φαίνεται στην τελευταία beta έκδοση. Αυτό θα πρέπει να ενισχύσει την εμπειρία παιχνιδιού σας στο κινητό σας και είναι παρόμοιο με το GPU Turbo της Huawei. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα έκανε το ντεμπούτο του στο Xiaomi Roster’s με την κυκλοφορία του Mi 9 και τώρα έχει ήδη μεταφερθεί στο Pocophone.
Σας επιτρέπει επίσης να καθαρίσετε τη μνήμη, να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης, να ξεκινήσετε την εγγραφή, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi και να αλλάξετε μεταξύ των καρτών SIM χωρίς να βγείτε από το παιχνίδι, όλες αυτές οι επιλογές μπορούν να ελεγχθούν από ένα μόνο σημείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το WhatsApp, το Facebook και το πρόγραμμα περιήγησης, ενώ βρίσκεστε μέσα σε ένα παιχνίδι. Οι εφαρμογές ανοίγουν σε ένα “πλωτό” παράθυρο.
Ακόμη, υπάρχουν πολλές διορθώσεις ως προς την λειτουργία ξεκλειδώματος προσώπου.
Τέλος, η εγγραφή βίντεο 4K60fps υποστηρίζεται τώρα κανονικά και η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής παίρνει και νέες λειτουργίες AI.
[via]