Ενθουσιασμένοι είναι ήδη μερικοί ιδιοκτήτες του Xiaomi Mi 8, καθώς αναφέρουν ότι λαμβάνουν μια ενημερωμένη έκδοση OTA που περιέχει το MIUI 10 9.5.22 που προσθέτει το DC dimming, χαρακτηριστικό της οθόνης που είχε υποσχεθεί ότι η εταιρεία θα έφθανε στο Mi 8 μέσω ενός update, πράγμα που μόλις συνέβη. Το νέο firmware με χωρητικότητα περίπου 324MB μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα, οπότε ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος πριν φτάσει στην παγκόσμια έκδοση.
Το changelog λέει μόνο ότι φέρνει Dτο C dimming, καθορίζει το IC του πάνελ OLED για να εξαλείψει το τρεμόπαιγμα. Θα χρειαστεί να μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων, να πατήσετε στο Display και να αλλάξετε τη λειτουργία Anti-Flicker.

Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για όσους είναι ευαίσθητοι σε PWM, οι οποίοι πιθανότατα θα αισθάνονται αρκετά ανακουφισμένοι όταν ξοδεύουν πολύ χρόνο κοιτάζοντας τα τηλέφωνά τους.
[via]