Κανέναν δεν αφήνει παραπονεμένο η Xiaomi όσον αφορά την ώθηση ενημερώσεων και οι τελευταίες πληροφορίες από τα φόρουμ MIUI αποκάλυψαν ότι δέκα τηλέφωνα θα έχουν το Android Pie OS, με την έκδοση Global Beta για δύο από αυτά να έρχονται πριν από το τέλος Μαρτίου. Πέντε ακόμη θα αποκτήσουν την νέα version μέχρι τον Ιούνιο. Άλλα τρία τηλέφωνα δεν έχουν χρονοδιάγραμμα, αλλά οι ενημερώσεις τους βρίσκονται επίσης στο στάδιο της προετοιμασίας.

Ευτυχώς για όλους τους ιδιοκτήτες της Xiaomi, ο κατάλογος ισχύει για συσκευές τόσο στο MIUI China ROM όσο και στο MIUI Global ROM. Μόλις η Beta έκδοση είναι έτοιμη για δημόσιες δοκιμές, η εταιρεία αναμένεται να την ανακοινώσει στα φόρουμ της και στην εφαρμογή της.
Η Xiaomi συνήθως δεν συνδέει τις ενημερώσεις UI με το πακέτο λειτουργιών, επομένως ίσως να πάρετε την Pie ακόμα κι αν το τηλέφωνο είναι ακόμα με ένα παλαιότερο MIUI.
[via]