Έχουν διατυπωθεί πολλές απόψεις για το πρόσφατα ανακοινωμένο OnePlus 5 και πολλοί λογομαχούν στο διαδίκτυο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν να επαναλαμβάνουν τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις δυνατότητες των φωτογραφικών δυνατοτήτων της συσκευής και για την εξαπάτηση της OnePlus με παραποίηση των αποτελεσμάτων σε τεστ μετρήσεων. Όλα αυτά όμως δεν είναι υπέρ-αρκετά για να “σβήσουν” την “δίψα” όλων που περιμένουν πως και πώς να λάβουν γνώση για καθετί που σχετίζονται με το OnePlus 5.
To νέο Android smartphone έχει υποβληθεί στην διαδικασία της πλήρης αποσυναρμολόγησης του, ανοίχτηκε και το έργο αυτό ήταν μια υπόθεση που ανέλαβε πρώτα η ομάδα του MyFixGuide.
Από αυτό το “λύσιμο” του τηλεφώνου, αποκαλύφθηκε πως το OnePlus 5 διαθέτει συνολικά μια σταθερή συσκευή, αλλά έχει προφανώς και κάποια αδύναμα σημεία του. Ενώ ο “αυστηρός σχεδιασμός στεγανοποίησης” και η “διαδικασία πάχυνσης” που χρησιμοποιήθηκαν στις πίσω γωνίες θυμίζουν τακτικές που εφαρμόζουν εταιρείες όπως η Apple, η Samsung, η Oppo και η vivo, ορισμένοι σύνδεσμοι στο OnePlus 5 δεν είναι τόσο σταθεροί και αυτό σημαίνει ότι εύκολα θα μπορούσαν να “χαλαρώσουν”. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το flex της κάμερας, θέλει προσοχή όταν ανοιχτεί η συσκευή, μπορεί αυτή η καλωδιοταινία να καταστραφεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Ακόμη, από αυτό το άνοιγμα μαθαίνουμε και μερικά “απόκρυφα” για το OnePlus 5, όπως το ότι έχει μπαταρία κατασκευασμένη από την ATL, μπροστινή φωτογραφική κάμερα Sony IMX371 f / 2.0 στα 16MP και μια διπλή πίσω κάμερα που αποτελείται από αισθητήρες Sony IMX398 και Sony IMX350.
[via]