H ανεξάρτητη πια Redmi, διοργάνωσε το Σάββατο 6/4 μια live μετάδοση δικιάς της εκπομπής στο Weibo, μέσω της οποίας τόνισε την ενεργειακή απόδοση του μοντέλου Redmi 7. Αυτή η ζωντανή εκπομπή παρακολουθήθηκε από περισσότερα από 28 εκατομμύρια άτομα και πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι θέλησαν να αναμεταδώσουν και οι ίδιοι αυτή την εκπομπή σε άλλους. Σε αυτήν την online δοκιμή, ο τελικός χρόνος αναμονής του Redmi 7 έφτασε τις 435 ώρες και είναι περίπου 18 ημέρες και 3 ώρες. Ο χρόνος αναμονής υπερβαίνει την πρόβλεψη του 95% των χρηστών και μόνο 205 άτομα πρόβλεψαν τον τελικό χρόνο αναμονής.

Το Redmi 7 έρχεται με μια μεγάλη μπαταρία 4000mAh που χρησιμοποιεί το νέο ηλεκτρόδιο αρνητικού γραφίτη. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αλγόριθμος ισχύος βελτιστοποιείται, πράγμα που βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις της μπαταρίας σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας του MIUI σε επίπεδο συστήματος και την έξυπνη διαχείριση της κατανάλωσης ισχύος στο παρασκήνιο, η Redmi είπε ότι αυτή η συσκευή μπορεί να διαρκέσει δύο ημέρες με μία πλήρη φόρτιση.
Όπως και οι προκάτοχοί του (Redmi Note 7 και Redmi Note 7 Pro), το Redmi 7 έρχεται με εγγύηση 18 μηνών. Ο Lu Weibing, αντιπρόεδρος του ομίλου της Xiaomi και γενικός διευθυντής της Redmi, τόνισε ότι η Redmi επιμένει στην υψηλή ποιότητα και στην καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
[via]