Μερικοί τυχεροί, πρώτοι κάτοχοι του Apple iPhone 7 φαίνεται ότι παίρνουν περισσότερα από όσα περίμεναν όταν πλήρωναν για να αγοράσουν. Αναφορές εμφανίζονται στο διαδίκτυο ότι τόσο το iPhone 7, όσο και το 7 Plus, παράγουν ανησυχητικούς ήχους, σαν σφύριγμα, όταν πιεστούν αρκετά. Ευτυχώς συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, αλλά οι συγκεκριμένες αναφορές έχουν προκαλέσει ανησυχία. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, πέρα από τις διάφορες υποθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν εμφανίζεται σε όλους. Ίσως ο ήχος προέρχεται λόγω κάποιου κατασκευαστικού προβλήματος, αντί σχεδιαστικού. Όχι ότι βέβαια θα νιώσετε καλύτερα τώρα που σας το είπαμε, αν το εμφανίσει η συσκευή σας.

Το Engadget απευθύνθηκε στην Apple για τις αναφορές και αναμένεται να έχει απάντηση σύντομα. Δε θα είναι θετικό όμως για την εταιρεία να μαζευτούν αρκετές αναφορές για το συγκεκριμένο ζήτημα. Η ζήτηση είναι τεράστια, έτσι αν κάποιος χρειαστεί συσκευή αντικατάστασης, ίσως χρειαστεί να περιμένει αρκετές ημέρες.

[via]

Άλκης Πατρίκιος

Άλκης Πατρίκιος

Editor in Chief @ techingreek.com.

Related Posts

Next Post

Recommended.

Subscribe.

Trending.